ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΠΟΤ

Όταν ακούει κανείς για διαφημιστικό σποτ, φαντάζεται ένα σύντομο και ευρηματικό βίντεο που ελκύει το ενδιαφέρον του θεατή από τα πρώτα δευτερόλεπτα!

Αυτό ακριβώς αναλαμβάνει να κάνει το besttimes. Να δημιουργήσει εκείνο το βίντεο, που θα τραβήξει την προσοχή του κοινού (target group) που επιθυμείτε μ΄έναν έξυπνο κι αποτελεσματικό τρόπο.

Η ομάδα του besttimes προτείνει ιδέες για διαφημιστικά σποτ κι υλοποιεί, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, τις δικές σας παρέχοντας υπηρεσίες σε όλα τα στάδια παραγωγής. Από το σενάριο και το storyboard μέχρι την οργάνωση των γυρισμάτων, το μοντάζ, την επεξεργασία και τη διανομή.

Η δημιουργία βίντεο δεν είναι μία απλή ή σύντομη διαδικασία, που μπορεί να περιγραφεί σε λίγα μόνο λόγια. Θα αδικηθεί! Για την ομάδα του besttimes αποτελεί μια εσωτερική ανάγκη, η οποία πηγάζει από την αγάπη μας για την εικόνα και τα κατά τ’ άλλα «καθημερινά» φαινόμενα της φύσης. Το φως, το σκοτάδι, την κίνηση, τον ήχο...Στοιχεία που μας αρέσει να συνδυάζουμε και να καταγράφουμε. Αυτό το κάνει η κάμερά μας!