ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ…

Είμαστε η Μαρία κι ο Ηλίας.

Besttimes


Η Μαρία Μαρκάκη αποφοίτησε από τη Σχολή Κινηματογράφου- Τηλεόρασης του Λυκούργου Σταυράκου, με ειδικότητα στη Διεύθυνση Φωτογραφίας. Ο Ηλίας Δοβλέτης είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Ηρακλείου και πτυχιούχος του Τμήματος Σκηνοθεσίας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Και οι δύο έχουμε μεγαλώσει στην υπέροχη και τόσο ενδιαφέρουσα πόλη της Αθήνας. Με επαγγελματικό παρελθόν πολλών ετών στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο (ενδεικτικά αναφέρουμε τις συνεργασίες Ανίσχυρα ψεύδη, Σ’αγαπώ- Μ’αγαπάς, Πρωταγωνιστές, Ημερολόγια με τη Λένα Αρώνη, Βιβλία στο Κουτί, Πεθαίνω για σένα, September), αποφασίσαμε να εκφραστούμε ξεχωρίζοντας και καταγράφοντας όλες εκείνες τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής. Κάπως έτσι ξεκίνησε το besttimes…

Με το στόχο να κάνουμε τις μεγαλειώδεις μα «περαστικές» στιγμές, να μείνουν πολύ περισσότερο!

everafter-vendor-guide-150

ΚΡΙΤΙΚΗ-REVIEWS

    Para polu omorfes photografies kai videos kai apsogoi epaggelmaties

  thumb eleni sevaslidou
  12/19/2017

    Εξαιρετικό το αποτέλεσμα του βίντεο της βάφτισης της κόρης μας, άψογη συνεργασία και υψηλού επιπέδου επαγγελματισμός, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Besttimes σας ευχαριστούμε για όλα!!

  thumb Alexandros Zorzos
  12/02/2017

    Η συνεργασία μας με τον Ηλία και την Μαρία έκανε την ημέρα του γάμου μας ακόμα πιο όμορφη! Άψογοι επαγγελματίες, έκαναν την δουλειά τους εξαιρετικά και -το πιο βασικό- διακριτικά! Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε για την επιλογή μας. Σίγουρα θα τους ξαναπροτιμήσουμε και σίγουρα θα τους προτείνουμε!!! Σας ευχαριστούμε πολύ!! Κώστας-Άννα

  thumb ΑΝΝΑ ΜΕΜΑΚΗ
  11/22/2017

    Άψογος, επαγγελματίας και το υλικο που πηρα στα χερια μου...Videoclip, Video, φωτογραφιες,θηκες για τα dvd,album...ηταν απιστευτα δουλεμενα με κορυφαία ποιότητα...ακριβώς οσο τέλειος είναι και ο γιός μου που τον βαπτήσαμε...ευχαριστώ πολύ...τον συνηστώ ανεπιφύλακτα!

  thumb snow poloi
  10/19/2017


Δείτε κάποιες συνεργασίες μας σε τηλεοπτικές εκπομπές (Βιβλία στο Κουτί 2009-2015, Πρωταγωνιστές 2002-2011 , Σ αγαπώ-Μ αγαπάς 2000-2001, Ανίσχυρα Ψεύδη 1999-2000, Ημερολόγια 2007-2011) και κινηματογραφικές ταινίες (Πεθαίνω για σένα 2008, September 2013).


Κράτα το

Κράτα το